AMA Racing – motorsyklistenes drøm

ama-racing-logoAmerican Motorcyclist Association, forkortet AMA, er selve sentrumet for motorsykkelsport i USA. Nå om dagen er ikke det særlig stort fokus på AMA Racing, siden MotoGP og de andre turneringene er mer populære her i Europa. AMA Racing er dog i utvikling, og det blir stadig mer fokus på disse spennende konkurransene, også her hjemme i Norge. Der deles nemlig motorsyklene opp i mange ulike varianter, sett i forhold til MotoGP der kun de heftigste, raskeste syklene er med. Nei, hos AMA Racing finner du flere forskjellige nivåer, blant annet konkurranser for heftige vintage-motorsykler fra gamle dager. Å, så rått det er å følge med når de gamle klassikerne skyter av gårde rundt vanskelige baner. Å, så rått det er å se dem fortsette sin fantastiske ferd gjennom tiden. Vi håper inderlig at folk sperrer opp øynene for AMA Racing i tiden som kommer, mest på grunn av de spesialiserte turneringene de kjører i gang med jevne mellomrom.

Odds på AMA Racing

Nå om dagen er det ekstremt sjeldent at man finner noen som helst odds på AMA Racing, uansett om du spiller på nettet eller i tippeboden. Hos Norsk Tipping kan du glemme å se odds på denne voksende motorsykkelligaen, på nettet kan du med jevne mellomrom finne veldig få odds. Vi tror dog at det vil bli flere og flere odds på AMA Racing i tiden som kommer, alt ettersom markedet vil kreve det når konkurransene fra andre siden av Atlanterhavet blir mer populære. Gjør rett, begynn undersøkelsene allerede nå og følg med på http://www.mobilecasinoer.com/ for å få med deg når odds på AMA Racing endelig dukker opp, Har du samlet inn nok av informasjon på forhånd, kan du tjene gode penger på de amerikanske motorsykkelturneringene.

Ulike motorsykler, ulike nivåer

AMA Racing tar for seg det aller meste av motorsykkelsport, inkludert speedway, supercross, motocross og road racing. I tillegg har de, som allerede nevnt, spesielle konkurranser for gamle motorsykler, kalt Vintage Motorcycle Days. Her samles både amerikanske og utenlandske klassikere til kamp. Følg med på de store konkurransene i AMA Racing – du vil ikke angre.