Er du på besøk i Las Vegas og trenger et avbrekk fra spilleautomatene? Besøk Las Vegas Motor Speedway.

 

Las Vegas er ikke akkurat en plass man har tid til å kjede seg, det finnes noe å gjøre over alt. Det er en by som aldri sover, litt sånn som New York, bare med spilleautomater, ifølge GratisAutomater.org. Uansett hva interessene dine er, så finnes det noe du kan gjøre eller en spilleautomat med ditt navn på. Kanskje du vil gå på konsert med Celine Dion, Mariah Carey eller kanskje Backstreet boys? Eller kanskje Circue de Soleil er mer din greie? Er du sportsinteressert finnes det nok av store arrangement som holdes i Las Vegas, alt fra boksekamper til Formel 1. Er du interessert i motorsport og vil besøke et av de største anleggene i verden, så bør du prøve å komme deg til Las Vegas Motor Speedway.

 

Et allsidig anlegg

Dette 4.9 km² store anlegget har ikke mindre enn fire forskjellige baner som huser alt fra motorsport til billøp. Visste du forresten at Superspeedwaybanen går under tilnavnet «Den Blå Oval» ettersom veldig mange vinnere i Nextel cup har vært Ford-førere deriblant Jeff Gordon, Sterling Martin og Jimmie Johnson.

 

Selve anlegget huser mange team og det er åpent for lokale som ønsker å kappkjøre, to ganger i uka. Det å kappkjøre har lenge vært en ting som ungdom og voksne liker å gjøre på lange forlatte strekninger, og det har vært en ukultur rundt dette i Las Vegas. Derfor har Speedway Motorsports Inc gjort sitt for at dette skal flyttes inn på bane istedenfor i gatene. På banen er det tryggere ettersom det er kontrollerte omgivelser, det er sikkerhetsregler på plass og det er retningslinjer de må forholde seg til for å gjøre det så trygt som overhode mulig.

Kjør racerbil selv!

Er du lysten på å prøve å kjøre racerbil selv? Da kan du for eksempel prøve Richard Petty Driving Experience. Du kan velge å ikke kjøre selv, og sitte på med noen som er profesjonelle når det kommer til å kjøre NASCAR biler med 600 hestekrefter i 8, 18 eller 30 runder på banen. Er du skikkelig tøff og elsker fart og spenning, så kan du faktisk også prøve å kjøre selv.
Du kan også det som kalles for NASCAR’s Disney land nemlig Neon Garage. Her får du tilgang til forskjellige team som kjører race, det er også arrangert live underholdning som for eksempel The Blue Man Group eller Jersey Boys. Det er mulig å studere både sjåfører og crew i den kjente Monster Energy NASCAR Cup serien.

 

Hva med litt Exotics Racing? Dette er en unik mulighet til å få kjøre superbiler som Ferrari, Lamborghini, Porsche, Aston Martin og Corvette på en bane som er spesielt designet for nettopp slike biler av Romain Thievin og David Perisset.

Mye aktiviteter å velge mellom

Besøker du Las Vegas Motor Speedway så har du med andre ord et godt knippe aktiviteter å velge mellom. Hvis du besøker deres hjemmeside kan du bestille billetter og gjøre deg kjent med hva banen har å by på av underholdning og muligheter. Der finner du også all informasjon du trenger om hvordan du skal komme deg til dette anlegget som huser så mye moro for store og for små. Det finnes også egne reisepakker for de som ønsker å reise til Las Vegas nettopp for å besøke denne banen. Det er også mulig å holde seg fullt oppdatert på hva som skjer i de mange sosiale medier som Las Vegas Motor Speedway er tilknyttet og det finnes masse spennende materiale i medieseksjonen på nettsiden.