vintageThe Vintage Motorcycle Museum, museet for antikke motorsykler, i Washington, USA er verdt å få med seg. Der finner du et utvalg tohjulinger både med og uten motor, alt fra Harley Davidsons motorsykler til motorsykler fra Indian, alle fra før 1916, og alle restaurert til deres originale glans og skjønnhet. Dette museet forteller om den amerikanske historien, i tillegg til at det er en fortelling om en sterk amerikansk kultur som bare har blitt større i det 21. århundre.

En populær måte å feriere på i USA er å leie en klassisk motorsykkel og kjøre hele landet på tvers. Har du derimot ikke nok tid til å få med deg mer enn én kyst, anbefales selvfølgelig vestkysten mest. Det varme klimaet, ørkenen, California og Las Vegas – bare kjør nedover fra The Vintage Motorcycle Museum, etter å ha satt deg godt inn i historien du tar del i. Sett deg også godt inn i solkrem, hvilke steder det er best å kjøre motorsykkel gjennom i California – trafikken der kan være ekstrem – og hvordan du unngår å tape alle pengene dine i Las Vegas. Finn deg et nettkasino og en guide på , for det fins ingen unnskyldning for å ikke vite hvordan du spiller! Det blir som å møte opp på reisen uten førerkort.

Her i Europa kan vi gjerne være stolte av Vespaene og Caferacerne, men en ordentlig landeveissykkel passer best inn på vestkysten av USA.